edelstenen
Advanced Search arrow Gouden Driehoek arrow stenen arrow Gouden Driehoek
Gouden Driehoek PDF Print E-mail
Apr 20, 2011 at 06:45 PM

Gouden Driehoek.

 

Deze bovenstaande 3 edelstenen

bergkristal, Rozenkwarts en amethist vormen samen de gouden driehoek,,

als je deze samen op 3 plaatsen in je kamer zet.

bergkristal is wel een edelsteen waar je naar toe moet groeien,

het kan een zeer intensieve steen zijn.

De gouden driehoek kan op verschillende manier gebruikt worden bv. als waterzuivering

Eén grote gouden driehoek voor een heel huis, centraal in de woonruimte geplaatst of

kleinere gouden driehoeken  in  de woon-, slaap-,  bedrijfs- en praktijkruimte.  

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?


De amethist: Met een amethist in huis kunt u sneller ontspannen en bent u minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beïnvloed, u laat toe, dat u tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.


De bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij de bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeën krijgen weer ruimte in uw hoofd.


De rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert u van uzelf en van de ander te houden.

 

Met een gouden driehoek bent u ervan verzekerd dat er altijd de beste energie in huis is. De mensen komen tot rust en in balans. Een vredevol leven met kracht en harmonie ontstaat.