edelstenen
Advanced Search arrow Bergkristal arrow stenen arrow Bergkristal
Bergkristal PDF Print E-mail
Apr 21, 2011 at 12:25 AM

Bergkristsal is een sterk geneeskrachtige steen

 

Over de bergkristal is eigenlijk veel te veel te vertellen,

 

daarom heeft andre passe werken met de bergkristal geschreven.

 

Andre Passe

dit ankertje kan je voor 4 tot 6 euro al kopen.

http://www.internetboekhandel.nl/titels/Passe,-A.,-Werken-met-bergkristallen--/861/9020201204 of op bol.com zijn ze ook wel te koop.

Algemeen

Bergkristal is wit tot kleurloos, doorzichtig en heeft een glasachtige glans. Deze steen behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

 

deze steen is geschikt voor alle chackra's

 

Last Updated ( Apr 20, 2011 at 06:33 PM )