edelstenen
Advanced Search arrow agaat arrow stenen arrow agaat
agaat PDF Print E-mail
Apr 20, 2011 at 09:15 PM

Agaat is de steen ter harmonie.

is een heel harmoneuze steen, wat dan ook harmonie aantrekt en uitstraald.

 Eigenschappen van de Agaat:
De Agaat komt voor in de kleuren; geel, rood, groen, transparant en zwart. De Agaat zal helpen bij de geestelijke ontwikkeling. Voor sombere mensen is het belangrijk om te weten dat zij geen agaat moeten kiezen met een open kern, zoals vaak bij Agaatplakken en Agaat geodes het geval is. Zij moeten juist op zoek gaan naar een agaat met een dichte, lichte kern. Dat zal hen helpen zelf naar dat licht toe te groeien. Voor rustzoekers is een rustig gelijnde Agaat, die zacht van kleur is, de beste keuze. Die steen zal hen rustig en evenwichtig maken, helpen rustig op hun doel af te gaan. Net zo langzaam maar zeker als die Agaat zelf is gegroeid. Voor verstarde, kortzichtige mensen, die vastgelopen zijn in hun eigen systeem, is het goed te kiezen voor een veelkleurige en grillige Agaat. Die zal helpen die rechtlijnigheid te doorbreken en weer vernieuwingen teweeg te brengen.
Als draagbare steen heeft de Agaat ook veel toepassingen. Die zijn ook weer afhankelijk van hun kleur en belijning. De rustig gelijnde Agaten zijn geschikt om te dragen om zelf rustiger te worden. De grillige Agaten doorbreekt ook hier weer rechtlijnigheid.


De Mosagaten is vooral geschikt tegen oorsuizingen en die waar ook wat oranje in zit zijn uitstekend om de vitaliteit van ouderen te verhogen. Alle Agaten versterken het hart, helpt tegen hoge bloeddruk, geeft moed en een goede nachtrust.
Aan (edel)stenen worden tal van verschillende krachten ontleend, gebaseerd op energie-overdracht. Reeds eeuwenlang en wereldwijd kent men deze betekenis toe. Pretty Life v.o.f. onderschrijft de visie in dezen. Het geloof hierin is gebaseerd op een visie, niet op wetenschap. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan de aanschaf en het gebruik van deze (edel)stenen en/of producten waarin deze verwerkt zijn.
Last Updated ( Apr 21, 2011 at 07:33 PM )