edelstenen
Advanced Search arrow Aragoniet arrow stenen arrow Aragoniet
Aragoniet PDF Print E-mail
Apr 23, 2011 at 03:24 PM

Aragoniet is een betrouwbare aardegenezer en aardende steen

 

Op de Aardegodin afgestemd moedigt het conservering en recycling aan.

Deze steen gaat geopathische belasting (Stress die wordt gecreëerd door verfijnde uitstralingen en energiestoornissen van onderaardse wateren, elektriciteitskabels en negatieve aarde-energie lijnen. Geopathische belasting loopt door de aarde en kan mensen en gebouwen aantasten of vervuilen) tegen en bevrijdt geblokkeerde leylijnen (verfijnde energielijnen, recht of spiraalsgewijs, die oude opgravingen of prominente plekken in het landschap verbinden), ook op afstand.

Met zijn vermogen fysieke energieën te centreren en te aarden is Aragoniet nuttig in tijden van stress.

Het stabiliseert de basis- en aardechakra’s en verstevigt de band met de aarde. Het neemt u met zachte hand mee terug naar uw jeugd of de tijd daarvoor om het verleden te verkennen.

Op psychisch niveau leert Aragoniet geduld en acceptatie. Het bestrijdt overgevoeligheid en is een goede steen voor mensen die moeten te leren delegeren. Zijn praktische energie bevordert discipline en betrouwbaarheid en ontwikkelt een pragmatische benadering van het leven.

Geestelijk stimuleert deze steen de concentratie op actuele kwesties en maakt de geest flexibel en verdraagzaam. Aragoniet geeft inzicht in de oorzaken van problemen en helpt emotioneel tegen woede en spanningen. Het biedt kracht en ondersteuning.

Fysiek is Aragoniet een steen die u een goed en comfortabel gevoel in uw lichaam geeft. Het bestrijdt ongemakken, vooral zenuwtrekken en krampen die het gevolg zijn van innerlijke onrust. Op spiritueel niveau stabiliseert Aragoniet een spirituele ontwikkeling die uit de hand is gelopen. Met zijn kalmerende en centrerende werking herstelt hij het evenwicht en bereidt het meditaties voor door vibraties op een hoog spiritueel niveau op te wekken en energie in het fysieke lichaam te brengen. Aragoniet verwarmt de extremiteiten door energie door het lichaam te laten stromen. Het behandelt de ziekte van Reynaud en verkoudheden, geneest botten, stimuleert calciumopname en herstelt de elasticiteit van tussenwervelschijven.

Het verlicht pijn, bijvoorbeeld bij nachtelijke krampen en spierkrampen, versterkt het immuunsysteem en reguleert processen die te snel verlopen. Het kristal helpt bij het aarden van zweverige mensen in hun lichaam. U kunt een stuk Aragoniet op een kaart leggen om stresslijnen in de aarde te genezen.

Positie

Houd of leg het op een relevante lichaamsdeel of neem een bad in het elixer. Leg het onder uw kussen om rusteloosheid in uw slaap tegen te gaan. Is als hanger te dragen om te aarden.

Last Updated ( Apr 23, 2011 at 10:34 AM )