edelstenen
Advanced Search arrow Aventurien arrow stenen arrow Aventurien
Aventurien PDF Print E-mail
Apr 27, 2011 at 12:17 PM

Aventurien zorgt voor voorspoed

 

Kleur: Groen, blauw, rood, bruin, perzikkleurig

Uiterlijk: Opaak, gespikkeld met glanzende deeltjes;
alle formaten, vaak getrommeld

Zeldzaamheid: Makkelijk verkrijgbaar

Vindplaats: Italië, Brazilië, China, India, Rusland, Tibet, Nepal

Kenmerken

Aventurien zorgt voor voorspoed, heeft een sterke band met het devische rijk* en wordt gebruikt om een netwerk om tuinen of huizen te vormen tegen geopatiscche belasting*. Het dragen van Aventurien absorbeert elektromagnetische smog* en beschermt tegen milieuvervuiling. Op een mobiele telefoon geplakt biedt het bescherming tegen de straling ervan.

Op het psychische vlak versterkt Aventurien leiderschapskwaliteiten en besluitvaardigheid. Het bevordert mededogen en inlevingsvermogen en moedigt volharding aan. Het neemt u mee terug naar het verleden om oorzaken van ongemakken te zoeken. Deze steen helpt bij stotteren en ernstige neuroses door inzicht in de onderliggende oorzaken te bieden. Aventurien stabiliseert iemands geestestoestand, stimuleert de waarneming en bevordert de creativiteit. Het ziet alternatieven en mogelijkheden, vooral die welke door anderen worden gepresenteerd. Deze steen brengt het intellectuele en het emotionele lichaam bij elkaar. Aventurien kalmeert woede en irritatie, stimuleert emotioneel herstel en maakt het mogelijk in het eigen hart te leven.

Fysiek bevordert Aventurien een gevoel van welzijn. Het reguleert de groei vanaf de geboorte tot het zevende jaar, brengt mannelijke en vrouwelijke energieën met elkaar in evenwicht en stimuleert herstel van het hart. Spiritueel beschermt Aventurien het hartchakra door het te waken tegen psychisch vampirisme* van hartenergie.

Genezing

Aventurien is goed voor de thymus, het bindweefsel en het zenuwstelsel; het normaliseert de bloeddruk, stimuleert de stofwisseling, verlaagt het cholesterolgehalte en voorkomt (slag)aderverkalking en hartaanvallen. Het helpt tegen ontstekingen, huiduitslag en- allergieën, verlicht migraineaanvallen en verzacht de ogen. Ook de bijnieren, longen, neusbijholten, het hart, spierstelsel en urogenitale systeem hebben baat bij Aventurien. Als elixer verlicht het huidproblemen.

Positie

Hang of leg het op een relevante plaats.

Specifieke kleuren
Naast de algemene kenmerken hebben de volgende kleuren aanvullen eigenschappen:

Blauw Aventurien is een krachtige genezer van de geest.

Groen Aventurien is een trooster en genezer van het hart en brengt harmonie. Het beschermt het hart, brengt dingen weer onder controle en is nuttig bij kwaadaardige ziekten. Daarnaast verhelpt het misselijkheid en lost het negatieve emoties en gedachten op. Kortom, het zorgt voor welzijn en emotionele rust.

* Devisch rijk: De verblijfplaats van de deva’s, natuurgeesten, die volgens het esoterisch denken natuurobjecten bewonen, of erover heersen, zoals bomen, rivieren en bergen. Hoewel de deva’s over het algemeen onzichtbaar zijn, kunnen helderziende mensen ze soms waarnemen, ermee communiceren of intuïtieve toegang krijgen tot het devische rijk, het energieniveau waarop deze geesten leven.

* Geopatische belasting: Stress die wordt gecreëerd door verfijnde uitstralingen en energiestoornissen van onderaardse wateren, elektriciteitskabels en negatieve aarde- en energielijnen (leylijnen). Geopatische belasting loopt door de aarde en kan mensen en gebouwen aantasten of vervuilen. Het draagt bij aan allerlei ongemakken.

* Elektromagnetische smog: Een verfijnd, maar opspoorbaar energieveld dat een ongunstig effect kan hebben op gevoelige mensen. De smog is afkomstig van hoogspanningskabels, computers, mobiele telefoons en televisietoestellen.

* Psychisch vampirisme: Iemands vermogen om op de energie van anderen te teren.

Last Updated ( Apr 27, 2011 at 11:17 AM )